donderdag 19 juli 2012

uitnodiging erfgoedinstellingen

Op woensdag 12 september a.s. organiseert Tijd voor Toen Zaanstad in de reeks netwerkbijeenkomsten voor de partners en belangstellenden een bijeenkomst met het thema "Ergoed bezoeken met ouderen".

Ontvang een groep in juli of augustus
Om deze middag een actieve uitwisseling van ervaringen te bevorderen willen we u vragen in de komende maanden één of meer groepjes ouderen uit een zorghuis te ontvangen. Heeft u nog niet veel ervaring met deze doelgroep of juist wel? Of heeft u een nieuwe activiteit in uw aanbod die u graag met deze doelgroep wilt uitproberen? Meldt u dan bij ons aan en wij overleggen graag de mogelijkheden voor een bezoek of activiteit en brengen u hierna in contact met een passende bezoekersgroep.

Uitnodiging netwerkbijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst op 12 september horen we graag van de verschillende erfgoedinstellingen en van de activiteitenbegeleiders hoe de ervaringen zijn met het bezoeken van erfgoed met groepen ouderen (met lichamelijke en geestelijke beperkingen). Het programma omvat ook een rondleiding door het museum met daarbij speciale aandacht voor deze doelgroep. Daarbij is ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan een educatiemedewerker.

Bijeenkomst: woensdag 12 september 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Zaans museum
Genodigden: Medewerkers en vrijwilligers erfgoedinstellingen en zorgcentra Zaanstad, belangstellenden Tijd voor Toen
Deelname kosteloos, wel graag vooraf aanmelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten